Frissen Zalából

2021.09.16. 15:00

Jótékonysági sportrendezvényen léptek szorítóba a pogányszentpéteri ringharcosok

Jótékonysági sportrendezvényen léptek szorítóba a múlt hétvégén a Nagykanizsához közeli, de már Somogyhoz tartozó Pogányszentpéteren működő Ringharcosok Klubja öklözői.

Horváth-Balogh Attila

Bogdán Zoltán (középen) Pöntör Szabikával (balról) és Furus Fernándóval

Fotó: ZH

Mint arról a klub alapítója, vezetője és edzője, Bogdán Zoltán „Tyson” lapunkat tájékoztatta: az eseményre Szentgotthárdon került sor. A szervezők a bevétellel egy helybeli súlyos beteg kisfiú, a 8 éves, immár negyedik szívműtétén átesett Horváth Bálint gyógyítását támogatták. Tizennégy csapat képviselői küzdöttek egymással, köztük két pogányszentpéteri ringharcos, a 12 éves Pöntör Szabika (aki Csurgón jár iskolába és rendőrnek készül), valamint a 14 éves Furus Fernándo, ő Nagyatádon burkolónak tanul. Bogdán Zoltán hozzátette: jó volt látni az önzetlen felajánlásokat civilektől és élsportolóktól – természetesen minden amatőr mérkőzés döntetlennel zárult, hiszen ez a nap nem a sportolók, hanem a beteg kisfiú győzelméről szólt. A pogányszentpéteriek csapata ennek érdekében egy boksz­zsákot is felajánlott licitre.

Bogdán Zoltán (középen) Pöntör Szabikával (balról) és Furus Fernándóval
Fotó: ZH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában