Ötvénkét pontos programot hirdettek

2024.05.16. 07:30

Jelöltbemutató estet tartottak a fürdővárosban

A hévízi polgármesteri címért függetlenként induló Naszádos Péter invitálta programismertető és jelöltbemutató estre az érdeklődőket. Elhangzott: programjuk megvalósítható 52 pontot tartalmaz.

Péter B. Árpád

A közéleti esten Naszádos Péter és csapatának tagjai bemutatták elképzeléseiket, programjukat

Forrás: ZH

A rendezvényen bemutatkoztak a képviselőjelöltek és elmondták, megválasztásuk esetén mely szakterület irányítását vállalnák a helyhatóságban. Szó esett például a parkolás és a turizmus helyzetéről, egy fedett közösségi helyszín szükségességéről, a vállalkozók, szobakiadók kéréseiről s a leendő önkormányzat működéséről.

Naszádos Péter polgármesterjelölt kiemelte: ő és csapata minden hévízit szeretne képviselni. Megválasztásuk esetén Biczó Klára, Halász Éva, Mörkné Győrvári Henriette, Szabó Balázs, Torsa Dániel és dr. Keserű Áron elsődleges feladata az lesz, hogy meghallgassa a helyieket, s véleményüket, kéréseiket becsatornázza az önkormányzathoz. Ezen kívül egy-egy szakterületért felelnek majd.

Naszádos Péter elmondta, korábban maga is több online konzultációt kezdeményezett s folyamatosan beszélgetett a hévíziekkel, ennek eredménye az 52 pontos programjuk, amely olyan ígéreteket tartalmaz, amiket a következő négy évben meg tudnak valósítani. Persze, további fejlesztésekről sem mondanak le, de azokról a költségvetés függvényében dönthetnek majd, tette hozzá a független polgármesterjelölt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában