Frissen Zalából

2021.07.20. 20:00

Vasárnapi meccsel nyit a ZTE FC

A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden hozta nyilvánosságra az első forduló pontos menetrendjét, ez alapján a ZTE FC együttese jövő vasárnap fogadja a MOL Fehérvár csapatát.

Kerkai Attila

Babati Benjamin és Loic Nego a tavalyi nyitányon. Akkor 3-3 lett a vége, Babati duplázott

Fotó: KT

Az NB I. nyitófordulója háromnapos lesz. A címvédő Ferencváros szombaton fogadja a Kisvárda együttesét, a forduló zárómérkőzésén a Konferencia Ligában még álló két csapat, a Magyar Kupa-győztes Újpest és a Puskás FC találkozik a fővárosban. A ZTE FC csapata – akárcsak a tavalyi szezon nyitányán – a Fehérvár FC együttesét fogadja. Akkor, gólgazdag mérkőzésen, 3-3-t játszott a két együttes.

Ám ezt megelőzően, szombaton rendezik a most már évek óta megszokott, és mindig a bajnoki főpróbának szánt ZTE Fiesztát. A fő mérkőzést most is az első csapat találkozója jelenti, Waltner Róbert együttese a ciprusi AEK Larnacával találkozik a ZTE Arénában. Fontos tudnivaló, hogy a jelenlegi járványügyi szabályoknak megfelelően a rendezvényt és a kísérő programokat is csak védettségi igazolvány bemutatásával lehet a helyszínen megtekinteni. A szurkolók karszalagot kapnak, melyek július 24-én vehetők át 9 órától a ZTE Shopban, illetve a D1 szektor melletti jegypénztárban, továbbá a kapunyitáskor a belépési pontokon.

Babati Benjamin és Loic Nego a tavalyi nyitányon. Akkor 3-3 lett a vége, Babati duplázott
Fotó: KT

OTP Bank Liga, NB I. 1. forduló. Július 30., péntek: Paksi FC–Mezőkövesd 18.15, Gyirmót FC–MTK Budapest 20.30. Július 31., szombat: Ferencváros–Kisvárda 17.45, Bp. Honvéd–DVSC 20.00. Augusztus 1., vasárnap: ZTE FC–Fehérvár FC 17.45, Újpest FC–Puskás FC 20.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában