Frissen Zalából

2021.07.12. 10:32

Derrick Wilson is csatlakozik a ZTE KK-hoz

A csapaterősítés folytatódik a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda együttesénél, és a klub hétfőn újabb légiós szerződtetését jelentette be.

Kerkai Attila

Derrick Wilson hatodik szezonját kezdi meg Európában

Fotó: ZH

A kék-fehéreknél a magyar mag már korábban összeállt, így most már a légiósokon a sor, hogy teljessé tegyék az új szakvezető, Teo Cizmic együttesét. az elmúlt héten Carlton Guyton leigazolását jelentették be a ZTE KK-nál, akit idehaza már ismerhettek, hiszen korábban az Alba Fehérvár és a DEAC csapataiban is pattogtatott. Hétfőn pedig egy újabb névvel bővült a keret: hiszen az amerikai Derrick Wilsonnal is megállapodtak a kék-fehérek.

Derrick Wilson hatodik szezonját kezdi meg Európában
Fotó: ZH

Wilson az NCAA-s évek után 2016-tól játszott Európában, három évet a dán élvonalban töltött el, majd egy évet Svédországban, az előző szezonban pedig a török második ligában játszott. A 29 esztendős, 187 cm magas irányító a tervek szerint szintén a felkészülés kezdetére érkezik meg az egerszegiekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában