Frissen Zalából

2021.06.15. 13:42

ZTE FC: Hamburgból érkezik az új erősítés

Új játékos igazolását jelentette be a ZTE FC NB I.-es labdarúgó csapata, amely szerdán kezdi meg a felkészülését az új bajnoki szezonra. Beke Péter a Hamburg második együttesétől érkezik az egerszegiekhez.

Kerkai Attila

Beke Péter

A húszesztendős támadó középpályás az elmúlt négy évet Németországban töltötte, hiszen 2017-ben az FTC csapatától igazolta le a Hamburger SV. A magyar utánpótlás-válogatott (U18, U19) játékos a hamburgi utánpótlásban kezdett el pallérozódni, kifejezetten jól ment neki a góllövés is. A klub híradása szerint a fiatal játékos három évre évre írt alá.

Beke Péter

Ami a ZTE FC együttesét illeti, az egerszegiek egy közel öthetes szünetet követően állnak ismét munkába szerdán. Waltner Róbert vezetőedző stábjában annyi változás történt, hogy csatlakozott hozzá Ferenczi István erőnléti és pályaedző, amit már korábban bejelentettek. Ugyanígy ismert, hogy Szépe János, Vass Patrik és Szalai Dániel is távozik a klubtól. Eddig egy érkezőt jelentett be a ZTE FC, méghozzá Huszti András személyében, aki a Puskás FC-től érkezik egy év kölcsönbe. Illetve, most már Beke Péter is.

A változások vélhetően itt nem érnek véget, hiszen az átigazolási szezon még sokáig tart. Van, akinek lejárt a szerződése (például Futács Márkó), van, aki iránt van érdeklődés (Könyves Norbert) és persze a ZTE FC-nek is akadnak kiszemeltjei, ám ezek csak a zuhanyhíradó hírei. Szerdán sajtótájékoztatót tart a felkészülés első edzése előtt a klub, és biztosan új információk is elhangzanak majd.

Információink szerint több nemzetközi mérkőzést is játszik majd a csapat a nyár során és egy pár napos edzőtábort is programba iktat majd. A hagyományos ZTE Fiesztát szintén megrendezik a nyáron.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/zte-fc-szalai-daniel-a-budafokban-folytatja-5285929/

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/ferenczi-istvan-lett-a-zte-fc-masodedzoje-5235103/

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/huszti-andras-kolcsonben-a-zte-fc-nel-5248981/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában