Frissen Zalából

2021.05.17. 19:58

Újabb két évvel hosszabbított a Tarr Andráshida SC és a Tarr Kft.

A Zala megyei labdarúgó-bajnokságot vezető Tarr Andráshida SC továbbra is számíthat névadó támogatójára, ugyanis a Tarr Kft.-vel újabb kétéves megállapodást kötött a klub.

Kerkai Attila

Tarr János és Gyarmati András tartja a 30-as mezt, Dobos Sándor (balról) és Soós Zoltán társaságában

Fotó: Katona Tibor

Az erről szóló szerződés aláírására hétfőn került sor, és a 2010 óta tartó kapcsolat mostantól két évig biztosan folytatódni fog. Gyarmati András, az ASC alelnöke jelentette be a támogatói szerződés megújítását, majd Soós Zoltán elnök vázolta röviden a pillanatnyi helyzetüket. Ahogy mondta, az NB III.-ból való kiesés után sem estek pánikba, hiszen fiataljaikra építve – kiegészülve néhány rutinosabb labdarúgóval – sikeres pályára álltak. A Tarr Kft.-vel sikeres kapcsolatot ápolnak, és Tarr János tulajdonosnak külön is megköszönte ezt.

Tarr János és Gyarmati András tartja a 30-as mezt, Dobos Sándor (balról) és Soós Zoltán társaságában
Fotó: Katona Tibor

Tarr János elmondta, Zalában 12 éve vannak jelen, és a sporttal való kapcsolat is hozzájárult ahhoz, hogy cégüket mára itt is megismerték. Bár támogatóként a sport számos területén ott vannak, névadóként csak az ASC-vel állnak szerződésben.

Az Andráshida SC vezeti a megyei bajnokságot, és már csak egy pontra van szüksége ahhoz, hogy bebiztosítsa elsőségét. Dobos Sándor vezetőedző megerősítette, az NB III.-as indulást vállalják, a licencet is megkapták, de persze a feljutáshoz sikeres osztályozón kell túljutni, aminek állnak elébe.

Soós Zoltán a szerződéskötés után egy 30-as számmal ellátott mezt is átadott Tarr Jánosnak, utalva arra, hogy 30 éve alakult meg a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában