sima második félidő

2021.05.13. 21:24

Kanizsai Vadmacskák: az edző szerint minden tekintetben jobban teljesített a Sopron

Két, a tabella középső részében álló csapat találkozott a női amatőr kosárlabda NB I. 28. fordulójában Sopronban, és a hazaiak végül biztosan nyertek a Kanizsai Vadmacskák ellen.

Kühne László

Horváth Lili dob kosárra egy korábbi meccsen

Forrás: Archív

Fotó: Gergely Szilárd

Sportdarázs-SMAFC–Kanizsai Vadmacskák SE 102-74

(19-14, 22-25, 30-13, 31-22)

Sopron. Jv.: Esztergályos, Csák.

Vadmacskák: Baa 28/3, Jurkó 11/3, Zsámár P. 19/12, Füredi 6/3, Budai 8. Csere: Horváth L., Szórád, Csuha 2, Lamm, Bánhegyi D. Edző: Gábor Erzsébet.

Horváth Lili dob kosárra egy korábbi meccsen
Fotó: Gergely Szilárd / Archív

Az első negyedben a kanizsaiak többször vezettek, illetve a második tíz perc során is többször közel, 2-3 pontnyi távolságban voltak ellenfelüktől. Szorosan alakult tehát a meccs, a KVSE 33-33-nál utol is érte a hazaiakat. A harmadik etapban aztán, a Vadmacskák 46-43-as vezetésétől a Sportdarázs szárnyalásba kezdett, és meg sem állt húszpontos előnyig. A negyedik negyedben is tartotta a ritmust a Sopron, és biztosan könyvelhette el győzelmét a kanizsaiak ellen.

Jók: Baa, Zsámár P.

Gábor Erzsébet: „A Sopron ezen a mérkőzésen jobban támadott, illetve védekezésben is jobban teljesített. A játék minden elemében jobbak voltak nálunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában