Frissen Zalából

2021.04.14. 19:43

Könnyed győzelmet aratott a ZTE RK a röplabdarájátszás utolsó hazai meccsén

A férfi röplabda NB II. nyugati rájátszásában utolsó hazai mérkőzését vívta az elmúlt hétvégén a ZTE RK. A szomszédvári rangadón a Szombathely legyőzése nem okozott gondot az egerszegieknek.

Jóna István

Az egerszegi Légrádi Ádám fogad egy nyitást

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

ZTE RK–SZOESE 3:0 (19, 18, 16)

Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött. Jv.: Ladányi, Szabó.

ZTE RK: Horváth H., Horváth R., Szabó G., Molnár B., Tompa D., Koós K. Csere: Gyenes Z., Németh B., Légrádi Á. (liberó). Edző: Domokos Lajos és Markó Gábor.

Az egerszegi Légrádi Ádám fogad egy nyitást
Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

A találkozó elején, 2-1-es hazai vezetésnél Tompa Dávid könnyebben megsérült, az ennek nyomán beállt pillanatnyi zavart pedig a vendégek kihasználták (5-7). Ez volt azonban a mérkőzés folyamán az első és egyetlen alkalom, hogy nem a házigazdák kezében volt az irányítás. A ZTE aránylag magabiztosan szerezte a pontjait, és tetemes különbséget épített ki a folytatásban. A második és a harmadik szettben is folyamatosan 8-10 ponttal vezettek a hazaiak, amin a vendégek csak a szettek végén tudtak kozmetikázni némileg.

Domokos Lajos: „Ha lennének nézők, nekik talán nem lett volna nagy élmény ez a mérkőzés, hiszen pár látványos labdamenet kivételével könnyen szereztük pontjainkat. Nagyon biztosan gyűjtöttük be a három pontot, és készülünk a következő, TFSE elleni mérkőzésre.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában