Frissen Zalából

2021.03.24. 19:00

Ismét nyert a ZTE RK

A férfi röplabda NB II.-es bajnokság rájátszásában a ZTE RK a Gödöllő csapatát fogadta. A hazaiak jó kezdés után, ha nehezen is, de megnyerték a mérkőzést.

Jóna István

Koós Krisztián (10) és Tompa Dávid együttes erővel próbál menteni a gödöllőiek elleni találkozón Fotó: a szerző

ZTE RK – Gödöllő RC 3:2 (13, 22, -22, -17, 9)

Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött, Jv: Nagy L., Farkas L.

ZTE RK: Horváth R., Szabó G., Molnár B., Tompa, Gyenes, Koós K. Csere: Karamán, Légrádi (liberó). Edző: Domokos Lajos.

Koós Krisztián (10) és Tompa Dávid együttes erővel próbál menteni
a gödöllőiek elleni találkozón Fotó: a szerző

Villámrajtot vett a hazai csapat az első szettben, pontos támadásokkal és jó sáncokkal negyed óra alatt megnyerte a játszmát. A másodikban is a hazaiak irányítottak, és kicsit szorosabb csatában, de végig vezetve hozták a szettet. Úgy tűnt, ez túlságosan is megnyugtatta a hazaiakat, visszavettek a tempóból. A motiváltan játszó gödöllőiek ráéreztek a lehetőségre és szépítettek, sőt később egyenlítettek. Minden a döntő játszmára maradt. A ZTE ekkor már nem adta ki a kezéből a kezdeményezést, sokkal határozottabb volt, a mérkőzés végéig megtartotta előnyét, sőt még növelte is. A ZTE két pontot kapott, de a Gödöllő is egyet.

Domokos Lajos: „Nekünk 2:0 után úgy látszik, véget ért a mérkőzés. Szerencsére az utolsó pillanatban még kapcsoltak a fiúk, és ha kínlódva is, de nyertünk. Sajnos értékes pontot ajándékoztunk a Gödöllőnek, ami még hiányozhat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában