Frissen Zalából

2021.03.30. 21:35

Idén újra lesz tojáskeresés, de másképp

A Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club 20 éve szervezi meg Tojáskereső népszerűsítő programját, amely tavaly a járványhelyzet miatt  egyszer már elmaradt, de az idén a Trió Egerszeg ZTC ha más formában is, de szeretné megrendezni hagyományos és általában családi rendezvényét.

Kerkai Attila

A tojáskereső verseny idén négynapos lesz, és a zalaegerszegi Parkerdőben évek óta elérhető tájfutó pálya ad neki otthont. A pálya használatának pontos leírása a parkerdei játszótér melletti indítótáblán megtalálható.

A feladatot önállóan (egyedül vagy családdal), rendezők nélkül is megoldhatja bárki. A pálya teljesítésére a ZTC két opciót kínál. A hagyományos módhoz a térkép letölthető (www.tajfutas.hu/images/allando_pontos_palya/zalaegerszeg_palya.All.pdf) és kinyomtatható. A másik lehetőség az ingyenesen letölthető MOBO mobiltelefonos applikáció segítségével járni be a pályát. A sikeres teljesítés után az eredmények felkerülnek a honlapra is.

A Trió Egerszeg április elsején 8 és április 4-én 20 óra között „várja” a tojáskeresés résztvevőit, akik akár csokitojást is találhatnak a pontokon. A teljesítők közt a ZTC ajándékokat sorsol ki, de ehhez igazolni kell a részvételt a MOBO applikáció használatával, illetve a felhasználónév mellé el kell küldeni a klub címére ([email protected]) a nevet és az elérhetősséget is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában