Győzelem az elődöntőben

2021.02.16. 19:12

Háromgólos előnnyel utazik az Egerszegi Titánok Jászberénybe

Az OB ­III.-as jégkorongszezon már a rájátszásnál tart. Az Egerszegi Titánok az alapszakaszban a második helyen zárt és a harmadikkal csatázik a döntőbe kerülésért.

Jóna István

Jobbra a Titánok legjobbja, Gombos Bence. Az elődöntős párharc két mérkőzésen, kuparendszerben dől el

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

Egerszegi Titánok–Lehel HC 8-5 (3-1, 3-3, 2-1)

Jégaréna, zárt kapuk mögött. Jv: Bosnyák, Molnár.

Titánok: Sipos P. – Henyczi Gy., Karvalics, Gombos, Simon, Szabó (első sor), Geosits, Kéner, Barna, Csata, Göncz (második), Molnár, Ronga. Játékos-edző: Csata Csaba.

Gólszerzők: Gombos (3), Simon, Geosits, Barna, Göncz (2), ill. Hetler (3), Tóth, Gedei.

Jobbra a Titánok legjobbja, Gombos Bence. Az elődöntős párharc két mérkőzésen, kuparendszerben dől el Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

A két hasonló játékerőt képviselő csapat találkozójának első tíz percében a hazaiak nem találták a ritmust, és egy vendéggól kellett, hogy felébredjenek. Gombos Bence tíz másodperc elteltével egyenlített. A titánok annyira belelendültek, hogy két perc múlva már 3-1-re vezettek. A második harmad gyors hazai góllal kezdődött, majd jött egy hullámvölgy, és a játékrész felénél egyenlített a Jászberény (4-4). A hajrában ismét Gombos volt a főszereplő, góljaival vezetést szerzett a házigazda (6-4). A záróharmadban már nem engedtek ki a titánok, és megnyerték az elődöntő első felvonását. A hazaiak legjobbja a 3 gólig és 4 gólpasszig jutó Gombos Bence volt.

Csata Csaba: Nehezen lendültünk bele, de amikor elkaptuk a ritmust, sorra jöttek a gólok. Hullámzó teljesítményünket az ellenfél jól használta ki. Jó lett volna kevesebb gólt kapni, mert a gólarány is számít az összevetésben.

A másik ágon a KMH SE a Hargitai Farkasokkal vív a döntőbe kerülésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában