Három mérkőzés

2021.01.31. 19:38

Rajt a megyei bajnokságban

Az eredetileg tervezetthez képest ugyan késéssel, de pénteken megkezdődött a Zala megyei férfi kosárlabda­bajnokság.

Kerkai Attila

Képünk a pénteki forduló nyitómérkőzésén készült: kékben a Pelé KK, amely sikerrel nyitott a Z-Town ellen a most indult új bajnokságban

Fotó: Katona Tibor

A küzdelmekre 11 csapat nevezett, akik közül hat pénteken már be is mutatkozott a felújított és szintén pénteken átadott egerszegi Ostoros Károly csarnokban, ahol a mérkőzések zajlanak majd. A járványügyi szabályozásnak megfelelően a küzdelmek egyelőre zárt kapuk mellett zajlanak. A szervező Zala Megyei Kosárlabda Szövetségtől megtudtuk, hogy egy kört biztosan lejátszanak a csapatok, s majd azt követően döntenek arról, hogy a másodikra is sor kerül-e, vagy rájátszás keretében döntenek a végső sorrendről. A bajnokságot legkésőbb június 30-ig be kell fejezni.

Képünk a pénteki forduló nyitómérkőzésén készült: kékben a Pelé KK, amely sikerrel nyitott a Z-Town ellen a most indult új bajnokságban
Fotó: Katona Tibor

Részt vevő csapatok: Egerszeg AC, ZKK, Ricsilla, Kertvárosi Kommandó, Kertvárosi LSC, Hévíz SK, Lenti TE, Kanizsa KK, Pelé KK, Rebels, Z-Town.

A nyitóforduló pénteki eredményei: Z-Town – Pelé KK 55-63, Kertvárosi Kommandó – Rebels 57-33, ZKK – Ricsilla Sport 53-66.

A küzdelmek hétfőn és pénteken folytatódnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában