húszpontos hátrány után álltak fel...

2021.01.27. 20:35

Nagy hajrát vágtak ki a Kanizsai Vadmacskák – egy pont hiányzott

A tabella harmadik helyén álló PINKK-PVSK U23 vendége volt a női kosárlabda amatőr NB I.-es bajnokságban a Kanizsai Vadmacskák SE együttese, és a lehető legminimálisabb különbséggel szenvedett vereséget.

Kühne László

Jurkó Noémi (10) is jól játszott Pécsen

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

PINKK-PVSK U23–­Kanizsai Vadmacskák SE 75-74 (14-9, 22-20, 24-16, 15-29)

Pécs, zárt kapuk mögött. Jv.: Koncsek, Fleischmann.

Kanizsai Vadmacskák: Fuisz 13/6, Jurkó 17/6, Baa 31, Zsámár P. 2, Budai 9. Csere: Füredi, Horváth L., Szórád 2, Csuha, Bánhegyi D. Edző: Gábor Erzsébet.

Jurkó Noémi (10) is jól játszott Pécsen
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A vendéglátó pécsiek számítottak a mérkőzés esélyesének, s így is indult a meccs: a 7. percben már tíz ponttal mentek a hazaiak. Innen aztán zárkózott a Vadmacskák, és a második negyedben el is kapta a találkozó ritmusát. A harmadik etap azonban a Pécsé volt minden tekintetben, s úgy tűnt, inkább léptek volna már el a közte húsz felé. Baa Dominika pontjaival az utolsó felvonásban aztán fordult a kocka, a találkozó 35. percében már csak hat pont volt a PVSK U23 előnye (66-60). Sőt, Jurkó Noémi büntetői, majd nem sokkal később Fuisz Viktória triplája után már csak hárompontosnyi volt a zalai hátrány. Jurkó a végén szintén a hármason kívülről volt eredményes (75-74), viszont másra már a Vadmacskák részéről gyakorlatilag nem maradt idő…

Jók: Baa, Jurkó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában