kiváló versenyzés

2020.12.15. 20:16

ZVE: bronzérem a kerekesszékes ob-n

A Zalaegerszegi Vívó Egyletnél immár két éve működik a kerekesszékes szakág, melynek képviselői is ott voltak a hazai szövetség rendezte kerekesszékes magyar bajnokságon a fővárosi Gerevich Aladár Sportcsarnokban.

Kerkai Attila

Török Róbert remekül versenyzett

Fotó: Hoffer Szilvia/MPB

A ZVE sportolói első komolyabb versenyükön hatfős csapattal képviseltették magukat a tőr számokban és a hatfős csapat egyben a legnépesebb résztvevői számot is takarta a nevezett egyesületek között. A legeredményesebb egerszegi versenyzőnek Török Róbert bizonyult, aki a férfiak mezőnyében bronzérmet nyert. A ZVE többi vívója is szép eredményeket ért el, így a hölgyeknél Pongrácz Zoé az ötödik, Zsombok Helga a hatodik helyen végzett, a férfiaknál Forgách Péter hatodik, Hodor Levente hetedik, míg Seregélyes Balázs a nyolcadik helyezést érte el.

Török Róbert remekül versenyzett
Fotó: Hoffer Szilvia/MPB

A ZVE vívóit Miszory Béla vezetőedző, dr Matyovszky Balázs és Rosta Richárd edzők, valamint Miszory Erika gyógytornász készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában