A gólhelyzeteket be is kell rúgni

2020.12.13. 22:06

Túl sokat hibáztak, így kikaptak Tihanyban a kanizsai futsalosok

Az NB II-es futsalbajnokság 12. fordulójában az NFC Tihanyba látogatott. A hazaiak a tabellán a kanizsaiak mögött tanyáznak, de most kihasználták a vendégcsapat megingásait.

Kühne László

Fujsz Richárd (pirosban) góljával 3-2-re alakult az állás, de a végéig már csak egy-egy gól esett mindkét oldalon

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Tihanyi FC–Nagykanizsai Futsal Club 4-3 (2-1)

Tihany, zárt kapuk mögött. Jv.: Muhari.

Nagykanizsa: Simon M. – Szőke Á., Kollár, Horváth E., Szakmeiszter J. Csere: Horváth G., Bagó Bá., Fujsz, Horváth M., Pataky, Millei, Dömötörfy. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Pataky (6.), Fujsz (26.), Szakmeiszter J. (27.).

Fujsz Richárd (pirosban) góljával 3-2-re alakult az állás, de a végéig már csak egy-egy gól esett mindkét oldalon Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A hazaiak jól felkészültek az NFC stílusából, és vendég­előny után gyorsan fordítottak. Fordulás után 3-1-re elhúzott a Tihany, és bár az NFC kétszer is közelebb lépett, egyenlíteni nem tudott.

Bagó Gábor: „Az első fél­időt átaludtuk, voltak kiábrándító teljesítmények sorainkban. Aztán már nagyobb iramot diktáltunk, de pont azokban a dolgokban hibáztunk, amikre az edzéseken készültünk. A helyzeteink megvoltak, de nagyobb koncentrációra van szükség.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában