a végleges program egyeztetés alatt

2020.11.26. 19:39

ZTE KK: három meccs is lehet a jövő héten

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) honlapján tudatta, hogy a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak el kell hagynia a ljubljanai Eb-selejtezős buborékot, így nem lép pályára Sztojan Ivkovics együttese a szlovéniai fővárosban.

Kerkai Attila

Szabó Zsolt a PVSK elleni felkészülési mérkőzésen. Már az a találkozó is nagyon régen volt…

Fotó: Pezzetta Umberto

Miután sokan pozitív koronavírus-tesztet produkáltak a mieinktől, így az Ausztria és a Szlovénia elleni mérkőzésünk is elmarad – ezeket a meccseket a februári Eb-selejtezős ablakban kell majd lejátszani.

Információink szerint ezzel a Zalakerámia-ZTE KK jövő heti programja is módosulhat, hiszen Szabó Zsolt, aki szintén tagja a válogatottnak, az egerszegi csapat rendelkezésére fog állni.

A tervek szerint a ZTE KK november 30-án hazai pályán fogadja az Alba Fehérvár csapatát, majd december 2-án a Falco KC együttesével mérkőzik meg Ante Nazor vezetőedző együttese Zalaegerszegen, jövő szombaton pedig Szegedre látogatnak a kék-fehérek.

A végleges programot a ZTE KK jelenleg egyezteti az ellenfelekkel és az MKOSZ-szel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában