Nagy csata, de vereség

2020.11.24. 17:38

A dunaújvárosi akadémisták megizzadtak a ZTE ellen

A férfi röplabda NB II. 7. fordulójában a ZTE Röplabda Klub a Dunaújvárost fogadta. A lelkes hazaiak nagy akarással játszottak, és apróságokon múlt, hogy nem sikerült meglepetést okozniuk.

Jóna István

Szabó Gábor üt el az újvárosi sánc mellett

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

ZTE RK–DSE Röplabda Akadémia 1:3 (–23, 17, –22, –18)

Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött. Jv: Őri, Prukner.

ZTE RK: Horváth R., Koós K., Molnár B., Tompa D., Szabó G., Horváth H. Csere: Németh B., Turi G. Edző: Domokos Lajos és Markó Gábor.

Fej fej mellett haladtak a csapatok az első játszmában. A végén egy figyelmetlenség és egy rossz megoldás hazai oldalon elég volt a vendégeknek a szett megnyeréséhez. A második elején négypontos előnyt szerzett a hazai gárda, amit szívós munkával ledolgoztak az újvárosi fiatalok, ám a ZTE jó nyitásokkal újból előnyt szerzett, amit már meg is tartott a szett végéig. A harmadik szett az elsőhöz hasonlóan alakult, és azt lehetett érezni, hogy aki ezt nyeri, az a meccset is hozza. A végjátékból a vendégek jöttek ki szerencsésebben, így újból előnybe kerültek. A negyedik játszmában a ZTE-nél a fáradtság jelei mutatkoztak, a vendégek jelentős előnybe kerültek. A házigazda még egyszer összekapta magát, ám egy szerencsés újvárosi pont után már nem tudott megújulni.

Domokos Lajos: „Jó csapat ellen három játszmán keresztül jó mérkőzést játszottunk. Sajnos az edzéslehetőség hiánya meglátszott az utolsó játékrészben.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában