Egy Honvéd elleni győzelemmel akár az élre ugorhat a ZTE FC

2020.10.02. 11:30

Bobál Dávid: „Geri nagyon irigykedik...” (videó)

A labdarúgó NB I. 6. fordulójában a remek formában lévő, jelenleg a tabella harmadik helyét elfoglaló ZTE FC vasárnap 15:00-kor a Budapest Honvéd FC együttesét fogadja Zalaegerszegen. A dolgok jelenlegi állása szerint egy esetleges győzelemmel akár az élre ugorhat a ZTE FC. A hazaiak Honvéd-nevelésű labdarúgója, Bobál Dávid számára különösen izgalmas párosítás következik.

Ujvári Klaudia

Bobál Dávid bizakodó a Honvéd elleni mérkőzés előtt

Forrás: zaol.hu

Fotó: Ujvári Klaudia

A Diósgyőr ellen aratott 3-1-es sikert követően a 2020-as Magyar Kupa győztes Budapest Honvéd látogat a ZTE Arénába, az a csapat, mellyel a 2016-17-es szezonban magyar bajnoki címet szerzett Bobál Dávid.

A két csapat legutóbbi összecsapásán Batik Bence öngóljával, valamint Babati Benjamin késői találatával nyertek 2:0-ra a zalaiak, ezzel biztosították be a bennmaradást az élvonalban.

Bobál Dávid bizakodó a Honvéd elleni mérkőzés előtt
Fotó: Ujvári Klaudia / zaol.hu

Folytatódik a ZTE kiváló sorozata?

Videónkban megmutatjuk, hogyan látja a helyzetet Bobál Dávid. Ezen kívül szó lesz Marco Rossi személyéről, a magyar labdarúgó-válogatottban kerettagként szereplő két ZTE-játékosról, valamint ikertestvéréről, a CD Nacionalban játszó Bobál Gergelyről, akinek tétmérkőzésen való bemutatkozását sérülés hátráltatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában