A női focistáké a díj

2020.10.30. 19:03

A gyenesdiási futballcsapat elismerése

Már több mint egy évtizedes hagyomány, hogy a gyenesdiási önkormányzat évente jutalmazza, kitünteti azokat a sportolókat, egyesületeket, akik az előző időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak sportágukban.

Kerkai Attila

A díjazott gyenesdiási női futballcsapat Fotó: a szerző

A díjátadó ünnepség háziasszonya idén is Major Veronika, világkupa-győztes, Eb-bronzérmes, magyar bajnok és tokiói kvótás sportlövő volt. A „Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2019.” díjat pedig az idén a Kinizsi SK Gyenesdiás női labdarúgócsapata érdemelte ki. Mint a méltatásban elhangzott, 2013-ban léptek először pályára, s egyre előkelőbb helyen végeztek évről évre, előbb ezüst-, majd bronzérmet szerzett a Kovács Stefánia, Benkő Réka, Hegedüs Vera, Szabó Anna, Torma Szabina, Propszt Viktória, Hozlár Edina, Takács Dalma, Vida Adrienn, Biró Boglárka, Pati Rebeka, Szíjártó Dorina, Szabó Viktória,

Pintér-Vincze Beáta, Szeibert Noémi, Mika Ramóna, Juhász Cintia, Horváth Bianka, Benes Noémi, Bor Gabriella alkotta csapat, amelynek edzője Deák Ádám.

A díjazott gyenesdiási női futballcsapat Fotó: a szerző

Eredményeikért az önkormányzat által alapított kitüntetést Gál Lajos polgármester, Góth Imre alpolgármester és Major Veronika adta át a gyenesdiási női focistáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában