Sport

2020.06.22. 18:56

A házigazda ZTE páros teniszezői vitték a prímet

Egy héttel korábban Nagykanizsán zajlott le verseny, az elmúlt hétvégén pedig Zalaegerszegen rendeztek páros tenisztornát. A résztvevők és a házigazda ZTE TK is elégedett lehetett: végre a játék és az egészséges rivalizálás került előtérbe. 

Kerkai Attila

A díjazottak csoportképe a páros tenisztorna végén Fotó: ZTE Tenisz Klub

A járványhelyzet okozta korlátozások miatt a ZTE Tenisz Klub sem rendezhetett eddig versenyt, ám az enyhítések után az elmúlt hétvégére a környező városok teniszezői a 4. WHC Kupa keretein belül összemérték tudásukat. A szezon eddig kimaradt része még „éhesebbé” tette az indulókat, és erős párosok részvételével három kategóriában zajlottak a küzdelmek.

A díjazottak csoportképe a páros tenisztorna végén Fotó: ZTE Tenisz Klub

A nagykanizsai, keszthelyi, zalaszentgróti és balatonkeresztúri versenyzőket az időjárás is kegyeibe fogadta, és a szoros időbeosztást nem befolyásolta jelentős csapadék. A hosszú, kiegyenlített, színvonalas és sportszerű csaták után minden kategóriában sikerült a kupákat a megyeszékhelyen tartani, ám ez sokszor csak pár pont különbségen múlt.

A verseny kiváló felkészülési alkalmat is biztosított az idén az OB III-ban induló női és férfi teniszezőknek, akik a ZTE TK színeiben öregbítenék a megyeszékhely hírnevét.

Eredmények. Férfi páros, 55 év alattiak: 1. Bor Zsolt, Molnár József (ZTE TK), 2. Szakács Attila, Berta Péter (ZTE TK), 3. Paál Barnabás, Gulyás Roland (ZTE TK) és Halász Dávid, Balázs Bence (Nagykanizsa TK, ZTE TK). Férfi páros, 55 év felettiek: 1. Mórocz József, Szabados István (ZTE TK), 2. Mészáros László, Nagy István (Keszthely Helikon TC), 3. Papp Zoltán, Hajdú Győző (ZTE TK). Női páros: 1. Kovács Annamária, Török Anikó (ZTE TK), 2. Henrietta Venturini, Csalló Andrea (ZTE TK), 3. Mádé Beáta, Tar Renáta (Nagykanizsa TK, Zalaszentgrót TK). Férfi páros, 55 év alattiak, vigaszág: 1. Pécsi Attila, Eke László (Keszthely Helikon TK), 2. Árr Richárd, Hernádi Balázs (ZTE TK, Hegyvidék TK), 3. ifj. Csalló János, Csalló András (ZTE TK) és Tar Dávid, Pápa Valentin (Zalaszentgrót TK, Nagykanizsa TK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában