vendég

2020.04.07. 10:46

Igazodik a vészhelyzethez a Kanizsai Birkózó Sportegyesület

A Kanizsai Birkózó Sportegyesület igazodik a kialakult járványügyi veszélyhelyzethez: előadásra hívja Lőrincz Tamás kötöttfogású birkózó világbajnokot, olimpiai ezüstérmes sportolót.

kanizsaujsag.hu

Szatmari Zsolt edző tanítványaival Fotó: KBSE

A kanizsaujság.hu a KBSE vezetőedzőjétől, Szatmári Zsolttól megtudta, hogy ez az előadás kissé rendhagyó.

- Nos, a kicsik nagyon kedvelik az úgymond online-műsort és ők gyorsan bele is jöttek abba, hogy jelen helyzetben szüleikkel a számítógépek, laptopok előtt helyet foglalva kapnak edzői instrukciókat. Az edzésmetodika ismertetése mellett az egyes témák 50 percesek, egy órásak, mondhatni egyfajta interaktív előadások. Nos, ilyen módon történt a világbajnok Lőrincz Tamás bevonása is programunkba. Egyfajta zoom módszer használatával a sportolóink sok hasznos információkat nyerhettek az utóbbi hetekben konferenciabeszélgetések formájában otthonukban, mivel nem szeretnénk, ha abszolút leállnának a sporttal, testmozgással – nyilatkozta a lapnak Szatmári Zsolt.

Egyes információk szerint a korosztályos világbajnokságokra idén már nem kerül sor, ám az Európa-bajnokságokra még van esély. Válogatók még kerülhetnek megrendezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában