Nagyon jó alap ez a siker a továbbiakra

2020.03.09. 18:58

Dunaharasztiban nyert a Tungsram Aquaprofit NSK sakkcsapata

Még biztosabbá tette vezetését a bajnoki tabellán a címvédő Tungsram Aquaprofit NSK sakkcsapata, a kanizsaiak a Dunaharaszti otthonában győztek.

Kühne László

Bánusz Tamás is fontos győzelmet szerzett

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Dunaharaszti MTK – Tungsram Aquaprofit NSK 4,5:7,5

Dunaharaszti, NB I-es sakkcsapatmérkőzés.

Eredmények (elöl a hazaiak): Grigoriants – Chigaev döntetlen, Gonda – Volokityin döntetlen, Kovacsevics – Bánusz 0:1, Hoang – Balogh Cs. döntetlen, dr. Flumbort – Márkus döntetlen, Popovics – Ivanisevics 0:1, Faragó – Kántor 0:1, Papp P. – Horváth D. döntetlen, Kökény – Aczél 0:1, Nguyen – Medvegy döntetlen, Végh E. – Ribli döntetlen, Bérczes – Gara T. 1:0

Bánusz Tamás is fontos győzelmet szerzett
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Azzal a céllal utazott a nagykanizsai sakkegyüttes az NB I-es bajnokság hetedik körében a Dunaharasztihoz, hogy sikerével megágyazzon az utolsó két körbeli szereplésének. – Jól jöttünk ki a meccsből, s ez még akkor is igaz, ha volt is két jó állásunk, melyből végül csak fél pont lett – fogalmazott a kanizsai csapatvezető, Papp Nándor.

– Mivel az egymás ellen mérkőző DVTK és a Paks találkozóján a miskolciak nyertek, így a második Tolna megyeiek előtt nőtt is az előnyünk. Vagyis egyáltalán nem rossz számunkra most ez az eredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában