Négy érem a házigazda ZAC-nak

2019.12.10. 20:42

Terematlétikában a Centeroptika Kupáért zajlott a versengés

A megyeszékhelyen kiélezett küzdelemben dőlt el az U11 korosztály terematlétikai versenye, az U13-asoknál viszont sima egerszegi siker született.

Kerkai Attila

Ők küzdöttek a Zalaszám-ZAC színeiben

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: a szerző

A legfiatalabb atlétapalánták téli versenyén fej fej mellett haladt három U11-es csapat, a döntés az utolsó versenyszámban (gát váltó) született meg. Végül a szombathelyiek ünnepelhettek, de az U11-es korosztályban két Zalaszám-ZAC csapat is a dobogóra állhatott. Második lett a ZAC-Petőfi iskola együttese (Márton Attila, Csalló Noel, Simon Judit, Iancu Jázmin, Bartáky Bendegúz, Molnár Réka, Kovács Dániel, Tarsoly Hanna), harmadik pedig a ZAC Gepárdok (Nagy Dávid, Nagy Roland, Tóth Vivien, Nyári Attila, Faluközi Ádám, Schüller Zoé, Borza Patrik, Bella Mátyás).

Ők küzdöttek a Zalaszám-ZAC színeiben
Fotó: a szerző / Zalai Hírlap

Az U13-as korosztályban az első hely hamar eldőlt, ugyanis a ZAC Pandák csapata (Major Ágnes, Czigány Emma, Káldi Panna, Gudics Regina, Lákovics Márk, Kis Dávid, Szabó László, Czigány Mátyás) nagy fölénnyel, minden versenyszámot nyerve diadalmaskodott. Itt a 2–3. helyért volt kiélezett küzdelem. Végül a ZAC Rókák (Szekér Nóra, Bella Sára, Schüller Zóra, Molnár Júlia, Németh Milán, Kell Botond, Ács Kristóf, Hercsel Zsombor) a 3. helynek örülhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában