12. alkalommal rendezték

2019.12.17. 21:19

A Czupi Csárda nyerte a Sporttigris Kupát

A határ melletti városban az idén 12. alkalommal rendezték meg a Sporttigris Kupa teremlabdarúgó-tornát, melyen 14 együttes indult, köztük szlovén és osztrák együttesek is. 

Kerkai Attila

A győztes Czupi Csárda, amely tagjai különdíjakat is kaptak Fotó: ZH

Az idei Sporttigris Kupa végül egynapos sorozatot takart, és a térség ismert együttese, a Czupi Csárda csapata szerezte meg a győzelmet a második Mozaik Tüzép és a harmadik 450 (Kaposvár), illetve a negyedik helyen végzett K&H Nagykanizsa előtt.

A tornán megszokott már, hogy különdíjak színesítik az eredményhirdetést. Legjobb hazai játékos, Horváth Gergő-emlékdíj: Sárkány Bence (Mozaik Tüzép). Legjobb hazai kapus, Horváth István-emlékdíj: Balogh Balázs (Mozaik Tüzép). Legjobb 18 év alatti játékos, az Ostrom Gumiszerviz felajánlása: Vörös László (Czupi Csárda). A torna gólkirálya: Horváth Gergő (Czupi Csárda). A torna legjobb kapusa: Gerencsér Gergő (K&H Nagykanizsa). A torna legjobb mezőnyjátékosa: Mayer Milán (450 Kaposvár).

A győztes Czupi Csárda, amely tagjai különdíjakat is kaptak Fotó: ZH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában