Zala megye idei bajnokai

2019.06.14. 18:47

Sörgyári és hévízi elsőségek születtek a Bolyai-iskolában

A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE a Bolyai iskolában rendezte meg a Zala megye 2019 évi ifjúsági és felnőtt asztalitenisz bajnokságát.

Benedek Bálint

A férfi felnőtt egyéni és páros versenyszámok érmesei: Nagy Emil, Tóth István, Gyöngyösi Áron, Gubicza Gergő, Papp Róbert, Szerdahelyi Krisztofer, Bohár Balázs, Halász Lajos, Salamon Attila Fotó: a szerző

A viadalon szinte valamennyi, Nemzeti Bajnokságban szereplő zalai csapat indított versenyzőket. Az ifjúsági versenyszámokban az esélyesek nyertek, a férfi párosok csatájában viszont meglepetés született, hiszen a sörgyári páros, Halász Lajos és Szerdahelyi Krisztofer győzött. A játék képe alapján ezen a viadalon messze ők voltak a legjobbak. Férfi egyéniben is majdnem meglepetés született: a párosban remeklő Halász Lajos egészen a döntőig jutott, ám a rutinos hévízi Gubicza Gergő megfordította ellene a meccset, és így ő lett 2019-ben Zala megye férfi bajnoka.

A férfi felnőtt egyéni és páros versenyszámok érmesei: Nagy Emil, Tóth István, Gyöngyösi Áron, Gubicza Gergő, Papp Róbert, Szerdahelyi Krisztofer, Bohár Balázs, Halász Lajos, Salamon Attila Fotó: a szerző

Eredmények. Ifjúsági, leány egyéni: 1. Orbán Flóra, 2. Muczárt Anna, 3. Németh Letícia, Muczárt Boglárka (mindannyian Sörgyár). Fiú egyéni: 1. Móricz Marcell (Hévíz), 2. Hadi Mátyás, 3. Szollár Patrik, Lenkovics Lóránt (mindannyian Sörgyár). Férfi felnőtt egyéni: 1. Gubicza Gergő (Hévíz), 2. Halász Lajos, 3. Salamon Attila, Bohár Balázs (mindannyian Sörgyár). Páros: 1. Halász Lajos–Szerdahelyi Krisztofer (Sörgyár), 2. Gyöngyösi Áron–Bohár Balázs (Zalaegerszeg EVO ASE), 3. Nagy Emil–Papp Róbert (Vonyarcvashegy-EVO ASE), Gubicza Gergő–Tóth István (Hévíz-Zalakomár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában