Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron

2019.06.25. 19:51

Három megye fiataljai az asztalitenisz-versenyen

A Bolyai-­iskolában nyugat-dunántúli újonc és serdülő asztalitenisz-­versenyt rendezett a megyei szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE.

Benedek Bálint

Orbán Flóra (Sörgyár) duplázott a régiós viadalon Fotó: a szerző

A versenyen Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megye ifjú játékosai vehettek részt, és a legjobb utánpótlásképző „műhelyek” képviseltették is magukat. A fiatalok az U11-es, U13-as és serdülő versenyszámokban értékes ranglistapontokat gyűjthettek. A sörgyári fiatalok hat versenyszámból hármat megnyertek, és még egy ezüst- és két bronzérmet is szereztek.

Orbán Flóra (Sörgyár) duplázott
a régiós viadalon Fotó: a szerző

Az U11-es mezőnyben a zalaegerszegi Csizy Áron 3. lett. A lányoknál 2. helyen zárt a kanizsai Muczárt Dorka, mögötte klubtársai végeztek Bunczom Nóra, Muczárt Boglárka sorrendben. U13-ban a sörgyári Lenkovics Lóránt, illetve Orbán Flóra örülhetett. Utóbbi duplázott, hisz a serdülők közt is az élen végzett, és a legeredményesebb játékosnak járó címet is kiérdemelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában