Változatos nyitány

2019.06.28. 20:33

Elkezdődött a strandröplabdaszezon az Aquacityben

Az előzetes várakozásoknak megfelelően sok csapat jelentkezett az Aquacitybe meghirdetett  strandröplabda-bajnokság első fordulójára. A szervezők több csapat nevezését is vissza kellett mondaniuk, hiszen betelt a maximális létszám, s nem lett volna elegendő idejük lebonyolítani a három kategóriát a vizes élménypark nyitvatartási ideje alatt.

Jóna István

Az első torna egyik pillanata, s lesz még hasonló a nyáron Fotó: JI

A küzdelmek kezdetére érkezett egy „frissítő zuhany”, de aztán kiderült, és remek hangulatban zajlottak a csatározások. A női és férfi párosok versenyét sikerült megrendezni, a vegyes párosoknál egészen az elődöntőkig kisebb-nagyobb időjárási viszontagságok ellenére a résztvevők folytatták a versengést, ám az érkező viharral a szervezők lefújták a rendezvényt. A vegyes kategóriában elődöntőbe jutott négy csapat az idei utolsó fordulóban (augusztus 24.) pótolja majd az elmaradt mérkőzéseit.

Az első torna egyik pillanata, s lesz még hasonló a nyáron Fotó: JI

A legutóbbi forduló eredményei. Nők: 1. Koronczai Lilla, Horváth Mónika (Szombathely), 2. Andris Krisztina, Domokos Fanni (Zalaegerszeg), 3. Tálos Fruzsina, Kristály Krisztina (Zalaegerszeg). Férfiak: 1. Bodovics Árpád, Hérincs Gábor (Szombathely), 2. Horváth Huba, Horváth Richárd (Zalaegerszeg), 3. Domokos Ádám, Tompa Dávid (Zalaegerszeg).

A következő fordulót július 20-án rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában