nemzetközi verseny

2019.05.16. 09:00

Érmekkel tértek haza a kanizsai táncosok Horvátországból

A Premier Táncklub növendékei a horvátországi Umag városában nemzetközi versenyen szerepeltek. Mioveczné Németh Petra edző tanítványai több kategóriában remekeltek.

Benedek Bálint

A kanizsai táncosok kitettek magukért, hiszen látványos gyakorlataikkal több kategóriában is dobogóra állhattak

Fotó: ZH

A magyar csapatokon kívül a vendéglátók mellett olasz, cseh, szlovén, osztrák és bolgár klubok indultak. A „premieres” lányok két korcsoportban merték össze tudásukat. A Belovári Zsófia, Hegedüs Dóra, Mezei Réka, Molnár Nikolett, Traub Katinka és Takács Emese alkotta gyermekcsapat tagjai latin show kategóriában első helyen végeztek a „Latin ritmusok” című koreográfiájukkal, míg a nyílt versenyszámban a másodikok lettek a „Fogj egy sétapálcát” című gyakorlatukkal.

A kanizsai táncosok kitettek magukért, hiszen látványos gyakorlataikkal több kategóriában is dobogóra állhattak Fotó: ZH

A Bordás Enikő, Horváth Luca Sára, Horváth Szófia, Léder Luca, Puskár Lili, Szabó Réka, Völgyi Virág, Weisz Csenge alkotta juniorok szintén két koreográfiával indultak. A „Pompom tánc” című gyakorlatukkal az open, míg a „Cirkusz” produkciójukkal a musical teather kategóriában állhattak fel a dobogó legfelső fokára. Utóbbi előadásukkal az aranyérem mellett a szakmai zsűritől a verseny különdíját is megkapták, aminek köszönhetően ingyen szerepelhetnek a 2020-as olaszországi bajnokságon.

A munka természetesen tovább folytatódik, a táncosok már megkezdték a felkészülést a jövő évi versenyekre, valamint a 20 éves jubileumi gálaestre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában