Véget ért a szabadidős tekeszezon

2019.05.28. 20:11

Csapatban a Vorhota és a Botfa a legjobb, egyéniben tarolt a Bocfölde SE

Befejeződtek a megyeszékhelyen a városi és körzeti tekézők egyesületeinek szövetsége által szervezett szabadidős bajnokságok.

Varga Andor

Az amatőr bajnokságok díjazottjai Fotó: Zalaegerszeg Városi és Körzeti Tekézők Egyesületeinek Szövetsége

A Városi és körzeti csapatbajnokságban 12 együttes vetélkedett, melyek közül a Vorhota LSC (36 pont) végzett az élen, majd a Bocfölde SE és a Ferrotech következett. Utóbbiak egyaránt 32 pontot gyűjtöttek, és az egymás elleni eredmény döntött közöttük. A Szabadidő csapatbajnokság 16 résztvevője közül a Botfai LSC (52) bizonyult a legjobbnak, a Tungsram (47) és a Vorhota (43) előtt. A női csapatbajnokságot ezúttal 4 résztvevő közül a Göcsej SK nyerte meg.

Az amatőr bajnokságok díjazottjai Fotó: Zalaegerszeg Városi és Körzeti Tekézők Egyesületeinek Szövetsége

Alig értek véget a csapatbajnoki küzdelmek, máris következtek az egyéni viadalok. Itt a nőknél Deli Edit (Zászok) lett az egyéni bajnok, míg sprintben Vizsy Violetta (Bocfölde) bizonyult a legjobbnak, az összetett verseny pedig ugyancsak Deli Edit sikerét hozta. A férfiaknál Simonffy Tamás (Bocfölde) lett az egyéni bajnok, sprintben klubtársa, Csurgai Barnabás szerezte meg az első helyet, az összetett siker pedig megint csak Simonffy Tamásé lett. Egyéniben tehát szó szerint taroltak a bocföldi versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában