Akad törlesztenivalójuk

2019.04.26. 19:45

NB III: a Nagykanizsa itthon, az Andráshida idegenben

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportban az FC Nagykanizsa együttese jó pozícióból várhatja a vasárnapi (16.30) újabb hazai fellépését a Sárvár ellen, ugyanakkor a Tarr Andráshida az utolsó előtti, s éppen a harmadik III. Ker. TVE vendége lesz…

KL, KA

A kanizsaiak (elöl, pirosban Horváth Balázs) visszavágnának Fotó: SZA

Az FC Nagykanizsa együttesére ismét hazai bajnoki mérkőzés vár. Barna László tanítványaira a szintén újonc Sárvár FC legénysége vár vasárnap 16.30 órától. A hatodik kanizsaiak az elmúlt fordulóban egy számukra már többször bevált recepttel operáltak, a viszonylag korán megszerzett előnnyel le is győzték 2-0-ra a THSE-Szabadkikötő gárdáját.

– Sárváron szenvedtük el legnagyobb vereségünk a bajnokságban, hiszen ősszel a háromgólos különbség alkalmával gólképtelenek is voltunk – mondta el Barna László. – Mindenképpen szeretnénk javítani velük szemben, ami nem ilyen egyszerű, mivel ellenfelünk is igyekszik minél jobb eredménnyel előrukkolni. Kovács Györgyre eltiltása miatt nem számíthatok, Major Máté pedig begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A kanizsaiak (elöl, pirosban Horváth Balázs) visszavágnának Fotó: SZA

A Tarr Andráshida egy hete hazai pályán kapott ki (1-3) a Ménfőcsanaktól és kieső pozícióba csúszott vissza. Vasárnap 13.30 órától a III. Ker. TVE vendége lesz, amely harmadik.

– Nehéz a helyzetünk… – állapította meg Dobos Sándor, az együttes vezetőedzője. – Az egyik legjobb csapathoz utazunk és szerencse is kellene ahhoz, hogy ne üres kézzel térjünk haza. A legutóbbi meccsünk is erről szólt, kikaptunk, de nem vertek agyon bennünket. Erről beszéltünk a fiúkkal, hogy küzdjünk az utolsó leheletig, hiszen játékban nem vagyunk rosszak. Csak ne hibáznánk… Ez sajnos végigkísér bennünket, de nem adjuk fel. Bent akarunk maradni, ezért harcolni fogunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában