Az I. osztály képviselőit 15 órára várják

2019.02.27. 19:42

Ligaértekezletet tart pénteken az MLSZ ZMI

Lassan a megyei bajnokságban szereplő együttesek számára is megkezdődik a felkészülés hajrája, a tavaszi idény március 9-10-én rajtol. Az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága (ZMI) pénteken tartja szezon előtti ligaértekezletét, amire mindhárom osztály képviselőit várják.

Bozó Péter

Március 9-10-én indul a tavaszi szezon Fotó: ZH Archívum

Pénteken a ZTE székházában tartják meg az összejövetelt, s mint Zámodics Krisztián, a ZMI versenybizottságának titkára elmondta, itt véglegesítik a tavaszi idény sorsolását is. A ligaértekezleten a jövő évi bajnokság kezdése is szóba kerül, valamint megbeszélik a felmerülő kérdéseket, javaslatokat is. Mindezek mellett ismertetik a csapatokkal a 2019/2020. évi versenykiírásokat, amelyben a legfontosabb változás a megyei II. osztályú U19-es bajnokság módosítása.

Március 9-10-én indul a tavaszi szezon Fotó: ZH Archívum

A pénteki (március 1.) ligaértekezletek időpontjai. Megyei I. osztály: 15.00. Megyei II. osztály és III. osztály: 16.00. Valamennyit Zalaegerszegen, a ZTE székház (Október 6. tér 16.) emeleti tárgyalójában tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában