Változások a ZTE FC-nél

2019.01.08. 09:40

Kulcsár Kornél megy, Farkas Balázs érkezik

Ahogy tudni lehetett, a télen változások is lesznek a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatának keretében. A zalaiak hétfőn bejelentettek egy távozót, és fény derült egy érkező kilétére is.

Kerkai Attila

Kékben Kulcsár Kornél a ZTE egyik őszi meccsén Fotó: SzP

Kulcsár Kornél a nyáron érkezett a ZTE FC-hez, s ez volt a középpályás második időszaka az egerszegieknél, hiszen a 2013-2014-es szezonban egy félévet eltöltött már a Haladás kölcsönjátékosaként a zalai megyeszékhelyen. A ZTE FC tájékoztatása szerint a játékos maga kérte a szerződése felbontását, hiszen mindössze két bajnokin kapott lehetőséget kezdőként az ősszel. Információink szerint a szintén NB II-es Budafok szívesen látná soraiban a labdarúgót.

Kékben Kulcsár Kornél a ZTE egyik őszi meccsén Fotó: SzP

Az MTK tegnap honlapján jelentette be, hogy megegyezett a ZTE-vel Farkas Balázs klubváltásáról. A 30 éves, háromszoros válogatott támadó érkezését Sallói István, a ZTE klubigazgatója megerősítette, de részletekkel még nem szolgálhatott, mert a szerződést – mint mondta – még nem írták alá. Úgy tudjuk viszont, hogy Bobál Gergely még nincs a zalai csapattal, noha már a téli szünet előtt bejelentették, hogy a támadó Csákvárról Egerszegre szerződik.

A héten még nem játszik felkészülési mérkőzést Dobos Barna együttese, az elsőt jövő szerdán Sárváron vívja a ZTE FC, amikor a Dorog lesz az ellenfele. A többi találkozó pontos időpontja és helyszíne még egyeztetés alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában