Vereség buta gólokkal

2019.01.09. 19:17

Az ETO visszavágott a Nagykanizsai Futsal Clubnak az NB II-ben

A tavaly még első osztályú ETO vendégeként ősszel elhalasztott mérkőzést pótolt a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es gárdája Győrben.

Kühne László

ETO SZC Futsal Club– Nagykanizsa Futsal Club 3-0 (2-0)

Győr, Magvassy-sportcsarnok, 200 néző. Jv.: Zimonyi.

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., Schuller, Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Losonczi, Kollár, Szalai D., László D., Novák L. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Szűcs Á. (2.), Püspök (3.), Papp Zs. (22.).

A kanizsaiak tavaly év végén hazai pályán 9-5-re legyőzték mostani ellenfelüket. A kisalföldiek nyilván ki akarták köszörülni a csorbát és ehhez szinte a kezdés után azonnal 2-0-ás vezetéssel adták meg az alaphangot. A folytatásban csendesen csordogált a mérkőzés, majd a második félidő elején újabb hazai gól született. Sok volt még hátra, de az eredmény nem változott, viszont kanizsai részről Kollár Péter megsérült.

Bagó Gábor: „Három elkerülhető, buta gólt kaptunk, mindegyiket egyéni figyelmetlenség okozta. A meccs után átbeszéltük a játékosokkal, hogy melyek voltak a szituációk, amikben hibáztunk – mind a meccsen, mind pedig az elmúlt napokban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában