Bizonyítottak

2018.12.10. 18:53

Több fronton is helytálltak az ultisok

Két országos versenyen és egy helyi viadalon is bizonyítottak a közelmúltban a zalai ultisok.

Varga Andor

A fővárosi díjkiosztón: a bal szélen Lekics László, balról a negyedik Sipos László, jobbról a második Kulcsár Zoltán Fotó: ZTE

Kisvárdán zajlott le a sport­ultibajnokság döntője, 21 résztvevővel. A kártyajáték e változata néhány apróságban tér el a „rendestől”, ám ehhez jól alkalmazkodtak a ZTE ultiszakosztálya tagjai: Ollár Csaba 7., Lekics László 9., Srágli György pedig 19. helyen zárt.

A fővárosba az országos egyéni ultibajnokság döntőjére gyűltek össze a legjobbak. Lekics László itt is „ragaszkodott” a 9. helyhez, míg Sipos László (Csács-NSE) az 5. pozícióban zárt. Ugyanitt párhuzamosan zajlott le a Köztársaság Kupa döntője, melyet Kulcsár Zoltán (ZTE) megnyert.

A fővárosi díjkiosztón: a bal szélen Lekics László, balról a negyedik Sipos László, jobbról a második Kulcsár Zoltán Fotó: ZTE

Az elmúlt hétvégén pedig idehaza lebonyolították a ZTE saját versenysorozatát, az V. Göcsej Kupa 3. fordulóját. Itt Kulcsár Zoltán végzett az élen, Tislér Árpád (Gelse) és Ollár Csaba előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában