ZTE FC

2018.10.02. 21:18

Devecseri kemény mérkőzésre készül

Nincs megállás a labdarúgó NB II-ben, hiszen szerdán újabb fordulót rendeznek. A ZTE FC együttese a 11. forduló keretében ezen a napon (15.00) a Soroksár SC vendége lesz, Devecseri Szilárd, a zalai együttes játékosa kemény ellenfélre számít.

Kerkai Attila

Gajdos Zsolt, a ZTE támadója ismét kulcsszerephez juthat Fotó: KT

A ZTE FC vasárnapi sikerének köszönhetően ismét a dobogó harmadik fokára lépett. Jelenleg 19 pontjuk van az egerszegieknek, míg szerdai ellenfelük, a Soroksár 16 pontos, de négy fordulóval ezelőtt még vezette a táblázatot. Azóta viszont háromszor kikapott Lipcsei Péter együttese, de még így is az ötödik helyen áll. Hogy mi következik most, ezt nehéz megjósolni, mindenesetre a ZTE FC egyik legrutinosabb játékosa és alapembere, Devecseri Szilárd a maga részéről a megszokott módon készül a találkozóra.

Gajdos Zsolt, a ZTE támadója ismét kulcsszerephez juthat Fotó: KT

– Minden mérkőzésre ugyanúgy készülök, nem teszek különbséget most sem – mondta a védő, aki vasárnap is döntő érdemeket szerzett csapata 2-1-es sikerében a Dorog ellen.

– Az biztos, hogy kemény ellenfél vár ránk. Legutóbbi három mérkőzésén ugyan kikapott, de nemrég még vezette a mezőnyt, ami mutatja az erejét. Azzal nem kell foglalkoznunk, hogy hullámvölgybe került, vagy más oka van a Soroksár legutóbbi vereségeinek, s azzal sem, hogy háromnaponta jönnek a mérkőzések. Ez van, ezt kell megoldani… Természetesen nyerni szeretnénk, hiszen megvannak az együttesnek a kitűzött céljai, amelyek eléréséhez kellenek a pontok minden mérkőzésen. A vasárnapi találkozón is az volt a lényeg, hogy győzzünk, amit sikeresen meg is oldottunk. Az NB II 11. fordulójának programja. Szerda, 15.00: Vác–Vasas, Tiszakécske– Csákvár, Kazincbarcika– Budaörs, Soroksár–ZTE FC, Dorog–Monor. 19.00: Balmazújváros– Siófok, Kaposvári Rákóczi–ETO FC Győr, Nyíregyháza–Békéscsaba, Gyirmót–Cegléd, Budafok– Mosonmagyaróvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában