Megyei női bajnokság

2018.10.04. 19:16

A Police-Ola rangadót nyert a Gyenesdiás lányai ellen

A hétvégén a 4. fordulóra került sor a megyei női csökkentett pályaméretű labdarúgó- bajnokság 2018/2019- es szezonjában. Idegenben kapott ki a Gyenesdiás és a Zalaapáti is, így már csak a Police-Ola veretlen.

Bozó Péter

Fotó: Szakony

A 4. fordulót rendezték meg a megyei női bajnokságban, viszont mindössze két mérkőzésre került sor. A Nova együttese szoros mérkőzést játszott és legyőzte a Zalaapátit. A másik találkozó rangadónak számított és a Police-Ola csapata 1–0-ra győzött a Gyenesdiás ellen.

Ada Nova–Zöld Elefánt Étterem Zalaapáti 2–1 (2–0)

Nova. Jv.: Konkoly J. Nova: Gerencsér B. – Sebők V., Szentes C., Varga F., Horváth V., Köröcz B., Varga L., Melles T. Cserék: Vörös B., Orbán V.

Zalaapáti: Óvári B. – Bődör N., Gagyi T., Molnár N., Polgár A., Csákány Zs., Bránát A., Laczkó E. Cserék: Blahó E., Nagy R. Gólszerzők: Varga L., Köröcz B., ill. Molnár N.

Police-Ola–Kinizsi SK Gyenesdiás 1–0 (0–0)

Zalaegerszeg. Jv.: Tóth J.

Police-Ola: Köves B. – Horváth K., Bakos T., Gángó R., Góczán K., Sziráczki E., Luczi E., Marton A. Cserék: Kovács K., Montag E., Korponai V., Szép L., Fábián R., Vitusz N., Lempeg D.

Gyenesdiás: Propszt V. – Hozlár E., Pintér-Vincze B., Horváth J., Kovács S., Vida A., Szabó A., Takács D. Cserék: Benkő R., Szabó V., Szeibert N., Bor G., Tolnai F. Gólszerző: Horváth K. A Szepetnek–Gutorfölde mérkőzés elmaradt, a vendégek lemondták a találkozót, a Lets Do It Technoroll Teskánd– Türje összecsapást nov. 24-re halasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában