Vereséget szenvedett

2018.09.12. 18:29

Gyorsan javítana a Ziccer NB II-es női labdarúgó-együttese

Szezonbeli második mérkőzésén is nagy különbségű vereséget szenvedett a Ziccer NB II-es női labdarúgó-együttese. A Nyugati csoport másik zalai résztvevője, a ZTE FC ezúttal nem lépett pályára.

Kühne László

A Ziccer játékosa, Bécsi Zsófia (fehérben) harcol soproni ellenfelével Fotó: Szakony Attila

Ziccer NLSE–SC Sopron 0–6 (0–2)

Nagykanizsa. Jv.: Bárdos-­Gutpintér.

Nagykanizsa: Balassa Sz. – Bársony, Boros G., Farkas Cs., Szabó Zs., Molnár R., Horváth E., Bécsi, Bogdán, Szollár, Kozma. Edző: Benedek József.

Gólszerzők: Grubits 2, Sabján, Kondor, Páli, Németh V.

Zalaegerszegi nagy gól­különbségű veresége után mindenképpen javítani szeretett volna a Ziccer női focicsapata, s erre a Sopron nem is lett volna rossz ellenfél. Aztán mint kiderült, valóban nem rossz csapat, és a kanizsaiaknak nem sikerült rendezniük a soraikat. Az is igaz, hogy több fiataljuk még ismerkedik az NB II légkörével, így törvényszerű, hogy a kelleténél többet hibáznak, egyben szokatlan még számukra a nagypályás versenyzés. A soproniak a hazaiak bizonytalankodásait, technikai hibáit kihasználva végül biztosan nyertek.

A Ziccer játékosa, Bécsi Zsófia (fehérben) harcol soproni ellenfelével Fotó: Szakony Attila

Jók: senki.

Benedek József: „Az elkövetkezendő napok során mindent meg kell tennünk azért, hogy a hiányosságainkat minél nagyobb mértékben kijavítsuk, mert meggyőződésem, hogy ennél azért többet tudunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában