Előrelépés

2018.08.09. 21:00

Véget ért a strandröplabdaszezon Zalaegerszegen

Lezárult az idei Aquacity strandröplabda-bajnokság, mely a résztvevők számában és a mérkőzések színvonalában is előrelépett.

Jóna István

A sportág népszerűsége tovább emelkedik Fotó: Jóna István

A sorozat zárónapján is több mint 20 páros vetélkedett.

Eredmények, nők: 1. Horváth Dóra, Tóth Laura (Győr), 2. Domokos Fanni, Kristály Krisztina (Zalaegerszeg), 3. Kaprényi Piroska, Szalai Vivien (Komló/Zeg.). Férfiak: 1. Domokos Ádám, Farkas Ádám (Kaposvár–Zeg.), 2. Tompa Dávid, Horváth Bálint (Győr–Zeg.), 3. Tóth Medárd, Horváth Richárd (Zeg.). Vegyes: 1. Tóth Laura, Horváth Bálint (Győr), 2. Horváth Dóri, Farkas Ádám (Győr–Kaposvár), 3. Kaprényi Piroska, Horváth Richárd (Komló–Zeg.).

A hagyományokhoz híven a három forduló összetett bajnokait és további dobogósait is díjazták a szervezők.

Végeredmény, nők: 1. Kaprényi Piroska, Szalai Vivien, 2. Andris Krisztina, Domokos Fanni (Zeg.), 3. Horváth Dóra, Tóth Laura (Győr). Férfiak: 1. Domokos Ádám, Farkas Ádám, 2. Koós Krisztián, Horváth Richárd (Zeg.), 3. Pap József, Gellén Márton (Zeg.). Vegyes: 1. Szalai Vivien, Koós Krisztián (Zeg.), 2. Kaprényi Piroska, Horváth Richárd, 3. Andris Krisztina, Tompa Dávid (Zeg.).

Horváth Richárd a szervező ZTE RK képviseletében elmondta, hogy az idei szezonban újabb városokból csatlakoztak párosok a versenysorozathoz, egy német páros indulása jóvoltából pedig immár nemzetközivé vált a torna. Az időjárás mindhárom alkalommal a kegyeibe fogadta a versenyzőket, és szinte a fürdő zárásáig zajlottak a mérkőzések mindhárom alkalommal. A jövőre nézve biztató lehet, hogy a Dunántúl több városából is megtalálták a versenyt a strandröplabdások.

A sportág népszerűsége tovább emelkedik Fotó: Jóna István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában