Foci

2018.06.08. 20:53

UFC Nagykanizsa: Sok nézőt és győzelmet várnak az osztályozón

Sok nézőt és győzelmet várnak az osztályozón

Kühne László

A kanizsaiak (csíkos mezben, elöl Szabó Bálint) bíznak a szombati jó eredményben Fotó: Gergely

Az elmúlt napokban már foglalkoztunk vele, hogy a párosítás több ponton is tartalmaz kapcsolódási pontot a résztvevők számára.

Keszei Ferenc személyében például nagykanizsai tréner irányítja az atádiakat, míg a kanizsaiak csapatkapitánya, Márton András hat és fél szezonon keresztül szolgálta a somogyi zöld-fehéreket a pályán. Eközben persze – immár gyakorlati síkon – a csapatok egyre felfokozottabb hangulatban készülnek a párosítás első, kanizsai összecsapására, így az első meccs házigazdája, a Nagykanizsa is.

– Hiányzó játékossal egy labdarúgónkon kívül nem kell számolnunk, akinek játéka kérdéses, az Péntek Adrián – fogalmazott Gombos Zsolt, a dél-zalaiak vezetőedzője. – A támadó még mindig a lágyéksérülésével bajlódik. Persze mi örülnénk neki a legjobban, ha játszatni tudnánk. A keddi sorsolást követően az aznapi, a csütörtök és a pénteki edzéseken is már a Nagyatád elleni meccs jegyében készülhettünk.

A kanizsaiak (csíkos mezben, elöl Szabó Bálint) bíznak a szombati jó eredményben Fotó: Gergely

– Mennyire sikerült feltérképezniük ellenfelüket?

– Szerencsére minden információhoz hozzá tudtunk jutni, hiszen számos segítőre számíthattunk. Videóelemzést is csinálhattunk, tehát az ellenfél feltérképezésével nem volt problémánk. Zárt védekezésre számítunk ellenlábasunktól, abból vezetnének majd gyors kontrákat, így ezeket is majd hatástalanítanunk kell. Szeretnénk győzni az első meccsen, majd pedig a feljutást is ki akarjuk vívni.

– Számíthat ebben a közönség is?

– Hogyne, hiszen a tavalyi, Makó elleni osztályozó és az Érddel szembeni kupa­meccs során is azt tapasztalhattuk: teljesen más a hangulat akkor, ha sokan vannak kint meccseinken. Arra buzdítanék mindenkit, jöjjenek ki a mérkőzésre, mivel sokat jelent a buzdítás!

A szombati osztályozós találkozóra a belépés ingyenes, és remélhetőleg minden adott lesz ahhoz, hogy remek meccs­élménnyel gazdagodjanak azok, aki kilátogatnak az Olajbányász-stadionba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában