Élménybeszámoló

2018.06.16. 20:00

Sport és tanulás – Amerikában

Immár hagyomány, hogy a Landorhegyi iskolába meghívnak olyan eredményes sportolókat, akik Zala-egerszeg szülötteként (és akár az intézmény korábbi tanulójaként) példaként állíthatók a mai sportiskolások elé. Ezen a héten Ferenczi Melinda, a Zalaszám-ZAC versenyzője tartott élménybeszámolót a tornacsarnokban.

Rákóczi Marianna sajtófelelős, Landorhegyi iskola

Az eszmecsere egy pillanata – jobbra az iskola vendégei Fotó: Landorhegyi fotókör

Az egyesült államokbeli Renóban egyetemista, kiváló atléta elbeszéléséből megtudhatták a jelenlévők, hogy milyen hosszú, fáradságos út vezet az álmok megvalósulásáig. Mesélt tanulmányairól és sporteredményeiről, fotóin bemutatta a nevadai egyetemi várost, amely mindkét téren nagyszerű lehetőséget biztosít előbbre jutásához.

Az eszmecsere egy pillanata – jobbra az iskola vendégei Fotó: Landorhegyi fotókör

A vendégek között köszönthettük Szakály Istvánt, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatóját, illetve Bella Attila szakosztályvezetőt is. Ők bemutatták a klubot, illetve beszéltek a sikerekről, valamint az ezeket megalapozó rengeteg munkáról is.

Reméljük, hogy Melinda életútjának, sikereinek megismertetése révén is erősítettük a gyermekekben a sport szeretetét, a kitartó munka fontosságának tudatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában