Most észnél kell lenni

2018.06.15. 18:43

Ötgólos előnnyel utazik az NB III-as osztályozó visszavágójára az UFC Nagykanizsa

A helyzet talán még komplikáltabb, mint egy szorosabb mérkőzés után, hiszen az UFC Nagykanizsa labdarúgó-­együttese az NB III-ért vívott osztályozós párharc első felvonásán 5–0-ra győzött a somogyi bajnok Nagyatádi FC ellen az Olajbányász-stadionban.

Kühne László

Kanizsai gólöröm a párharc első mérkőzéséről Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A több mint háromezer néző előtt megszerzett zalai előny tehát tekintélyes a szombati, 17 órakor kezdődő nagyatádi visszavágó előtt, ám éppen most kell a leginkább topon lenniük Horváth Balázséknak. Nem szabad, hogy elaltassa a zalaiakat az ötgólos előny.

Kanizsai gólöröm a párharc első mérkőzéséről Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

– Kretz Bálint bokája rakoncátlankodott már az első meccsen is, így ő a sérültek listájára került – vázolta a második mérkőzés előtti helyzetet Gombos Zsolt, a kanizsai­ak vezetőedzője. – A héten a foglalkozásainkon egyébként azt próbáltam tudatosítani a srácokkal, hogy felejtsék el az első meccset, illetve annak eredményét. Ez ilyen szituációban tud roppant veszélyessé válni mentálisan, hiszen csak ha kicsit is könnyedebbre próbálják venni a figurát, az bizony csúnyán visszaüthet. Igenis próbáljuk majd Atádon is játszani a magunk eddig már jól bevált játékát. Legyünk dominánsak, uraljuk a meccset, akár ha 0–0-ról folytatódna a párharcunk, és akkor úgy érzem, nem érhet meglepetés minket. Továbbra is tiszteljük ellenlábasunkat, azt is tudjuk, hogy a múlt szombatinál képesek sokkal jobb teljesítményre, ráadásul ezúttal hazai pályán játszanak. Mi ugyanakkor számítunk a lelkes szurkolóinkra is, és mindent megteszünk, hogy remek eredménnyel nyomatékosítsuk: megértünk a felsőbb osztályba lépésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában