Bajnoki cím utcahosszal

2018.06.17. 19:44

Éremosztót is tartottak a Teskánd KSE családi napján

Hagyományos családi napját tartotta meg szombaton a falu sportklubja – a szezonzáró fényét pedig éremosztó ceremónia is emelte.

Varga Andor

Teskánd KSE U19-es bajnokcsapatának tagjai az éremosztó után Fotó: Sipos László

A Teskánd KSE alapvetően labdarúgóklubként működik – tudtuk meg a rendezvényen. A zászlóshajó persze a felnőttcsapat, amely idén – helyben ugyancsak elégedettséget keltve – hetedik lett a megyei I. osztályban. A közvetlenül utána következő U19-es csapat viszont ennél is nagyobb tettet vitt véghez: a tabella élén végzett!

Teskánd KSE U19-es bajnokcsapatának tagjai az éremosztó után Fotó: Sipos László

Ráadásul – amint az aranyérmek átadása előtt Józsi György, a Magyar Labdarúgó- szövetség (MLSZ) megyei igazgatója is kiemelte – imponáló teljesítménnyel: a 26 meccsen csak két döntetlen alkalmával nem nyertek, 132- 10-es gólkülönbségre lehetnek büszkék, és a 2. helyezettnél 10 ponttal szereztek többet.

Deák Ádám, a csapat edzője elmondta: a mostani sikert az elmúlt két év során elvégzett munka alapozta meg. És talán még a bajnoki címnél is fontosabb, hogy az ificsapat keretéből öt játékos a felnőtteknél folytathatja ősztől – ez pedig hozzájárulhat, hogy Teskándon a jövőben is legyen jó foci.

Bogár István, a Teskánd KSE elnöke mondta még el, hogy a faluban az ifinek is van megfelelő utánpótlása, hiszen hét korosztályos együttesükben összesen 110 gyerek játszik. A szombati pedig az ő életükben is fontos nap volt, hiszen az edzők a családi nap vendégei előtt értékelték csapataik teljesítményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában