Kulcsjátékosok nélkül

2018.04.20. 18:43

Ketten hiányozni fognak az Andráshida Videoton elleni mérkőzésén

A tavaszi nagy menetelés után a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában szereplő Tarr-Andráshida csapata a legutóbbi két fordulóban vereséggel zárt. Az együttes vasárnap (16.30) a Videoton II. vendége lesz.

Kerkai Attila

Az andráshidai Takács Soma (fehér mezben) nem kímélte magát a Puskás második csapata elleni meccsen Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Hétmeccses andráshidai győzelmi szériának vetett véget az Érd két hete, amikor legyőzte Dobos Sándor csapatát, majd a hidaiak egy hete idehaza kaptak ki a Puskás II. együttesétől. A találkozó zaklatott körülmények között zajlott, hiszen a hazaiaktól Simonfalvi Gábort és Szegleti Gergelyt is kiállították, akik 2-2 mérkőzésre szóló eltiltást kaptak ezért.

Az andráshidai Takács Soma (fehér mezben) nem kímélte magát a Puskás második csapata elleni meccsen Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

A negyedik helyen álló Tarr-Andráshida vasárnap a kilencedik Videoton II. vendége lesz. Dobos Sándor, a zalaiak szakvezetője szerint csapata nem torpant meg, csak máshogy fordult a két legutóbbi találkozójuk.

- Nem megtorpanásként élem meg ezt a két vereséget, mert a pályán mutatott teljesítmény – kivéve persze a végeredményt – nem volt rossz, például a Puskás II. ellen sem – vélekedett Dobos Sándor. – Ugyanakkor nem lennék őszinte akkor sem, ha nem azt mondanám, hogy fordulhatna a helyzet: vagyis nem bánnám, ha gyengébben futballoznánk, de eredményesebben. A Videoton II. fiatal, lendületes csapat, majd vasárnap kiderül, hogy milyen napot fognak ki ők, illetve milyet mi. Szegleti és Simonfalvi hiányozni fognak, hiszen két kulcsjátékosról van szó, de most is a három pont reményével utazunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában