Bajnokok-program

2018.03.03. 19:00

Zalai általános iskolások jelentkezését is várják az OTP Bozsik Bajnokok-programra

Lelkes, a labdarúgást szerető fiatalokat keresnek az OTP Bozsik Bajnokok-program keretében a magyar válogatott jelenlegi és volt tagjai. A 10-14 éves korú, tehetséges fiúkat és lányokat egy nagyszabású Kelet-Nyugat párharc játékoskereteihez kutatják fel minden megyére kiterjedően.

Kerkai Attila

Zalából is várják még a jelentkezőket, erre hívta fel a figyelmet Juhász Roland volt válogatott labdarúgó, a nyugati csapat egyik kapitánya. Juhász Roland 95-szörös válogatott labdarúgó a most zajló toborzás kapcsán elmondta, Zalából is sok nevezőre számít még annak érdekében, hogy minél ütőképesebb csapatot tudjanak kiállítani a két országrész áprilisi összecsapására. A tanárok a meghosszabbított határidővel, március 11-ig nevezhetik még diákjaikat.

Juhász Roland, a nyugati csapat egyik kapitánya Fotó: archív

A program különlegessége az, hogy nem igazolt, egyesületnél futballozó jelentkezőket várnak, hanem iskolai vagányokat, ügyesen cselező grundfocistákat, fiúknak is kötényt adó lányokat vagy éppen csendes, de a pályán is bizonyítani akaró tanulókat. Olyan általános iskolás, felső tagozatos diákokat keresnek, akiknek egy életre szóló élményt jelent együtt edzeni Juhász Rolanddal vagy éppen Gera Zoltánnal. Mindez elérhető közelségbe került a zalai fiatalok számára is. Innentől már csak a megye iskoláin és tanárain múlik, hogy megkapják-e erre az esélyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában