Magyar Kupa

2018.03.01. 19:03

A kanizsaiak számára jó erőfelmérőt is jelentett a Békéscsaba elleni meccs

A másik zalai Magyar Kupa-nyolcaddöntős csapat, az UFC Nagykanizsa Békéscsabán lépett pályára és 1-0-ra kapott ki, így 1-4-es összesítéssel búcsúzott. Gombos Zsolt, a dél-zalaiak szakvezetője így sem elégedetlen.

Kerkai Attila

A szerdai visszavágón pirosban a kanizsai Péntek Adrián fejeli el a labdát Fotó: Imre Gy.

Az NB II-es Békéscsaba és a megyei bajnokságban szereplő Nagykanizsa között két osztálynyi különbség van, ami kijött a párharcban.

- Sportszerű mérkőzést vívtunk a Békéscsabával és az első félidőben az első tíz perc kivételével mi domináltunk – mondta Gombos Zsolt a szerdai találkozóról. – A második félidőre a Békéscsaba azért ritmust váltott, s maradjunk annyiban, hogy ez már nem a mi félidőnk volt. A szervezettségünknek és a küzdeni akarásunknak köszönhetően viszont csak egy 85. perces büntetővel kaptunk ki. A találkozó előtt azt kértem a fiúktól: próbáljunk úgy játszani, hogy az ellenfél elismerését is kivívjuk. Azt gondolom, mindezt elértük, hiszen a békéscsabai szurkolók is odajöttek hozzánk a végén és gratuláltak. Kimerítő volt a csabai túra, de hasznos is, hiszen egy kemény meccset vívtunk a házigazdával.

A Nagykanizsa a megyei I. osztályú bajnokság hétvégi nyitányán már pályára lép, ugyanis a szombati, Gyenesdiás elleni találkozóját szombaton a hévízi műfüves pályán meg tudják rendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában