Programajánló

2018.03.11. 18:00

A jövő hétvége legfontosabb zalai sportműsorai

A következő hétvégén is szép számban lesznek sportesemények Zala megyében.

Fotó: Pezzatta Umberto/ Zalai Hírlap

MÁRCIUS 17., SZOMBAT

Kettős rangadót rendeznek Zalaegerszegen – a kosárlabda híveinek legnagyobb örömére. A megyeszékhelyi Zalakerámia-sportcsarnokban 16.45-kor női meccs kezdődik: az alapszakasz 21. fordulójában a legjobb négy közé törekvő ZTE NKK az utolsó előtti helyen szerénykedő fővárosi MTK-t fogadja. Aztán 19 órai kezdettel következik a nap „fő fogása”: a férfi élvonal alapszakaszának 24. fordulója a Zalakerámia-ZTE KK-Sopron KC összecsapással ér véget.

A női teke Szuper Liga utolsó fordulójában a már bajnok ZTE-ZÁÉV a Bátonyterenye gárdáját fogadja. A találkozó 10 órakor kezdődik.

A férfi kézilabda NB II Délnyugati csoportjában 17 órakor kezdődik mindkét zalai csapat soros mérkőzése: a Nagykanizsai Izzó SE a Kaposvári ESE-t, a keszthelyi Georgikon DSE pedig a Mecseknádasd gárdáját fogadja. A nőknél az Északnyugati csoportban a sereghajtó Egerszeg KK a szomszédvár Körmendhez látogat, a meccs 14 órakor indul. A Délnyugati csoportban a Hévíz SK-nak 11 órai kezdettel Balatonbogláron lesz „fellépése”.

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a 19. forduló kerül sorra, amelynek keretében a Tarr-Andráshida 15 órai kezdettel a Dunaharaszti MTK-t látja vendégül.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 19. forduló mérkőzéseit remélhetőleg már sikerül minden időjárási fennakadás nélkül lebonyolítani. A szombatra kiírt találkozók (valamennyi mérkőzésen 15 órakor indul útjára a labda): Szepetnek-Kiskanizsa, Becsehely-Pókaszepetk, Hévíz-Zalalövő, Gyenesdiás-Csesztreg, Nagykanizsa-Gellénháza.

MÁRCIUS 18., VASÁRNAP

A férfi teke Szuper Ligában a ZTK-FMVas 11 órakor kezdődő találkozón a győri Köz-utasok vendége lesz.

A labdarúgó NB II 25. fordulójában Ceglédre látogat a ZTE FC. Az összecsapás 15 órakor kezdődik. A hazaiak 22 meccs után hetedikek a tabellán, a zalaiak pedig a 14. pozíciót foglalják el jelenleg.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában három meccs maradt vasárnap 15 órára: Teskánd- Lenti TE, Semjénháza- Csács-NSE, FC Keszthely- Zalaszentgrót.

A női futsal NB I-ben az egerszegi Ricsilla ismét Répcelakon játssza hazai mérkőzését. A 18 órakor kezdődő találkozón a Szekszárd FC lesz a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában