Kiválóan szerepeltek

2018.03.28. 14:00

Bridzs: A kanizsai csapat megnyerte a bajnokságot

Szép sikereket értek el a közelmúltban a Nagykanizsai Bridzs Sportegyesület játékosai – tudtuk meg Fenyves Jenő elnöktől.

Horváth-Balogh Attila

A Kása Miklós, Kása Miklósné, Marczona Mariann és Minarik Attila összeállítású csapat szoros küzdelemben megnyerte az Országos Vidékbajnokságot Fotó: Nagykanizsai Bridzs SE

Mint azt az elnök előrebocsátotta: a Nagykanizsai Bridzs SE irányítja, szervezi és rendezi a vidéki bridzs bajnokságokat, illetve fogja össze a bridzséletet. Ennek megfelelően az egyesület rendezésében nemrég került sor Debrecenben az országos vidékbajnokságra, amely a Magyar Kupa és a páros bajnokság országos selejtezője is volt egyben. Nagykanizsát a viadalon két csapat és négy páros képviselte. A versenyen a kanizsai versenyzők nagyszerűen szerepeltek. A csapatversenyen remekül küzdve a Nagykanizsa-MS Kása Miklós, Kása Miklósné, Marczona Mariann és Minarik Attila összeállítású csapata szoros küzdelemben megnyerte az Országos Vidékbajnokságot és elhódította a vándor kupát.

A Kása Miklós, Kása Miklósné, Marczona Mariann és Minarik Attila összeállítású csapat szoros küzdelemben megnyerte az Országos Vidékbajnokságot Fotó: Nagykanizsai Bridzs SE

A másik nagykanizsai csapat Szabolcs Károly, Kálcsev András, Griger Ádám és Gőcze Gyula összeállításban az értékes 5. helyen végzett.

Így mindkét kanizsai csapat továbbjutott a Magyar Kupa 12 csapatos országos döntőjébe. A párosok viadalában a nagykanizsai Kása Miklós és Kása Miklósné a 3. helyet érte el, s ezzel bekerült az országos páros bajnokság döntőjébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában