Zalai győzelmek és további érmek

2018.03.26. 19:39

A Japán Út HE és a ZSKE karatézói is kitettek magukért a sárvári viadalon

A XVII. Sárvár Kupa Ippon Shobu Karate Országos Bajnokságon a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület és a Japán Út Harcművészeti Egyesület is eredményes szereplést mondhat magáénak.

Kerkai Attila

A ZSKE csapatának dobogósai edzőjükkel, Molnár Tamással

A rangos versenyen a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői közül Kovács Dominika Hanna (13 éves haladó korosztály) volt a legeredményesebb, aki katában és kumitében az első helyen végzett. Fülöp Nikoletta (12-13 évesek, utánpótlás) is kitünően szerepelt, ő formagyakorlatban a 2. helyen, kumitében viszont az 1. helyen végzett. Horváth Jókus Vivien (10-11 évesek, haladó) sem maradt le a társaitól, kumitében a 3. helyen végzett.

A ZSKE csapatának dobogósai edzőjükkel, Molnár Tamással

A Japán Út Harcművészeti Egyesület tagjai szintén kitettek magukért a Magyar JKA Karate Szövetség tradicionális szabályrendszerű sárvári viadalán. Négy versenyzővel indultak és az alábbi eredményeket érték el.

A 10-11 évesek utánpótlás kategóriájában Tóth Jázmin kumitében második lett. A győzelmet itt Dancs Lora szerezte meg, aki formagyakorlatban (kata) is aranyérmet szerzett. A 12-13 évesek utánpótlásában Dancs Barabara katában ért el 4. helyezést.

A Japán Út HE érmes versenyzői

A 15-16 évesek haladó kategóriájában a nemzetközi mezőnyben is már nagyon eredményes Szalai Rebeka katában megnyerte a versenyt, aki kadett haladó kategóriában is első lett formagyakorlatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában