Farsang Kupa

2018.02.08. 20:33

A Hévíz II vitte a serleget Keszthelyen

A Balaton-parti városban rendezték meg a Farsang Kupa teremlabdarúgó viadalt, amely hagyományosan a téli időszak egyik felkészülési tornája is a megyei III. osztályban szereplő labdarúgó együtteseknek.

Kerkai Attila

A Hévíz II gólkülönbséggel nyerte meg a tornát Fotó: a szerző

Az idei kupára csupán hét együttes jelentkezett, így a szervezők úgy döntöttek, hogy a korábbiakkal ellentétben nem rendeznek csoportmérkőzéseket, hanem a mezőny körmérkőzéses formában dönt a helyezésekről.

Két együttes kiemelkedett az indulók közül, hiszen a Hévíz II és a Pogányszentpéter valamennyi ellenfelét legyőzte, míg egymás ellen 2-2-es döntetlent játszott. Végül a gólkülönbség döntött a Hévíz II javára. A harmadik helyért is két csapat volt versenyben, a Karmacs azzal szerezte meg a dobogó alsó fokát, hogy 2-1-re legyőzte a Sármelléket.

A Hévíz II gólkülönbséggel nyerte meg a tornát Fotó: a szerző

A végeredmény: 1. Hévíz II, 2. Pogányszentpéter, 3. Karmacs.

Az idei Farsang Kupán egy különdíj talált gazdára, mégpedig a győztes csapat legjobb gólszerzője vehetett át elismerést – Kovács Péter személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában