Sport

2017.12.26. 18:05

Szerdától két napon át: futball Csesztregen

A két ünnep között, szerdán és csütörtökön immár tizedik alkalommal rendezik meg a településen a teremlabdarúgó Kocsis Gábor Emléktornát. 21 csapat nevezett, s pénteken megtartották a sorsolást is.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor

Több mint húsz éve megszokott már Csesztregen, hogy a két ünnep között sem pihen a labda, hiszen teremlabdarúgó tornát szerveznek. Anno Arany Ászok Kupa néven rendezték a viadalt, pontosabban Kocsis Gábor volt a motorja, szervezője ennek, akinek halála után barátai viszik tovább a viadalt. A tiszteletére most már tizedik éve viseli a kupa az ő nevét és a mezőny az idén is készen áll a rajtra.

Fotó: Katona Tibor

Huszonegy csapat nevezett, a szervezők pedig öt csoportot alakítottak ki. Ezekből az első három helyezett csapat jut tovább, plusz a legjobb mutatóval rendelkező legjobb kieső. Szerdán a helyi Kerkai Jenő Általános Iskolában a csoportmérkőzéseket rendezik meg reggel 9 órától gyakorlatilag estig, hiszen 34 mérkőzésre kerül sor (az első napon 13 percesek a találkozók).

Csütörtökön 9 órától a legjobb 16 csapat immár 2x13 perces találkozókon méri össze erejét az egyenes kiesés során egészen a döntőig, amit kora este rendeznek a mindig jó hangulatú viadalon.

A csoportbeosztás.

A-csoport: Vörös Kerámia, Castello Pizzéria, Sivatagi Rohamcsigák, Família Kft., Semmi SE.

B-csoport: Szepetnek U19, Kápolna, Bella Donna, Czupi Csárda.

C-csoport: Arénások, AC Zöldszív, Farmervilág, Gutorfölde.

D-csoport: Team Belucci, Üvegtigris, ÖKD, Tipp Mix.

E-csoport: DPA, Csöde, Kerkafalva, Pörgölini.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában